top of page

Definició Sentir Música

El mateix equip de persones multidisciplinari que des de fa anys els hi va sorgir la idea d'organitzar projectes altruistes i artístics, que al llarg del temps es van consolidant, continua organitzant un concert que donarà lloc a l'Abadia de Montserrat.

Comptem amb un gran equip humà on hi ha un important esforç que construeix un concert on cada partitura té una gran importància.

Sentir Música, no es refereix a escoltar-la sino a què els músics que l'interpreten tenen sentiments a través d'ella. Seguim tenint al músic professional Sr. Manel Barea, CEO del concert i mestre de mestres amb una verdadera vocació per la música, professor durant molt de temps de l'Escolania de Montserrat, membre de l'OBC durant 25 anys i actualment professor i director de la Banda Simfònica de Badalona. Ademés tenim la gran col·laboració del Sr. Vicenç Prunés organista conegut nacional i internacionalment, que en aquest concert tindrà un lloc d'excepció.

La direcció artística va a càrrec de l'arquitecte i professor de projectes Sr. Francisco Javier Biurrun Salanueva i la direcció IT és gestionada per Sr. Sergi Ortega Miranda.

Els assistents en aquest concert escoltaran partitures que fins ara no s'han representat: obres d'orgue, piano i banda simfònica que mai han sigut representades anteriorment.

Gràcies a l'ajuda dels assistents es podrà destinar la recaptació dels beneficis al banc de música de l'Escolania de Montserrat i a l'Obra Social Sant Joan de Déu.

bottom of page